(Hele dagen)
For børn

Gå på opdagelse i Holstebro

22.02.21 - 26.03.21
I kan på gåturen opleve byen på ny ved at kigge efter særlige detaljer på bygninger og kunstværker. Det er detaljer, som fortæller noget om byens historie.

Der er to forskellige ruter:

Gå på opdagelse i Holstebro for børnefamilier

Startsted: Foran de gule døre ved indgangen til Biblioteket/Rådhuset
Længde: 1317 meter
Målgruppe: For børn op til 14 år
Rutenummer: 59703

Gå på opdagelse i Holstebro for unge og voksne

Startsted: Foran de gule døre ved indgangen til Biblioteket/Rådhuset
Længde: 2464 meter
Rutenummer: 45942

• Hent app’en ’MapOp - Læring i bevægelse’ - app’en er gratis, og den kan hentes til Android og iPhone/iPad enheder.
    Første gang I åbner app’en beder den om tilladelse til at få adgang til enhedens placering. Giv app’en tilladelse for at kunne anvende kompasset (GPS’en).
  • Åben app’en og skriv rutenummeret på den rute, I vil prøve at gå. Herefter vil app’en ved hjælp af telefonens GPS guide jer gennem ruten i Holstebros gader.
    Undervejs på ruten vil app’en vise forskellige poster. En post består af et spørgsmål eller en opgave, som løses/besvares på stedet.
  • Hvis I ønsker at deltage i konkurrencen om præmier, skal I til slut på ruten indsende jeres besvarelse via app’en.
    Det er også muligt at gå ruten med app’en uden at deltage i konkurrencen.
    Sidste frist for at deltage i konkurrence er søndag den 28. februar 2021.

Vinderne får besked.

God fornøjelse ønskes af Holstebro Bibliotek!