Foto: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Bibliotekssalen
Målgruppe
For alle
For voksne

Mød Karin Slot Christiansen

28.11.23
En forfatter med lokale rødder

Karin Slot Christiansen debuterede som forfatter i 2021 med romanen ”Fuglene synger baglæns”, som er første bind i en planlagt trilogi om barndomsveninderne Vicki og Katrine. I første bind er kvinderne i deres 30’ere og lever vidt forskellige liv i henholdsvis Vestjylland og København, da et enormt tillidsbrud sætter deres venskab på prøve.
 
Nu er bind to i serien ”Englen i havet” udkommet, og her skildres kvindernes liv i 40’erne, da en dramatisk og uventet hændelse betyder, at de igen får brug for hinanden. Men kan deres ituslåede venskab bære?
 
Det er psykologiske kærlighedsromaner om længsler og drømme, utroskab og venskaber, lukkede hjerter og tilgivelsens inderste natur.
 
Karin Slot Christiansen er oprindeligt fra Idom ved Holstebro og har en stor kærlighed til egnen, som hun stadig kalder ’hjem’, selvom hun i dag bor i Gentofte. Hun har i mange år arbejdet som journalist hos Nordisk Film TV, DR’s Dokumentargruppe samt TV MidtVest. Sidenhen har hun uddannet sig til certificeret psykoterapeut, men er nu sprunget ud som fuldtidsforfatter.

 

Tags

Materialer