Forfatterstafet: Sternberg

Sternberg: Min hverdag er en hemmelighed for næsen af dig.

Sternberg er aktuel med “Fremmeddigte” - en samling stramt komponerede digte, der kredser om det at være fremmed i en by, i et samfund og overfor sig selv. Digtene er afvisende og prøver hele tiden at skubbe os væk, men samtidig slår Sternbergs humor gnister, så det er svært at give slip på teksterne. 

Mød Sternberg i dette interview, som både handler om den nye digtsamling, hans digterpraksis og om Tidspentalogien, som, afslører han her, måske bliver udvidet til en hexalogi inden længe...

Sternberg: “Min hverdag er en hemmelighed lige for næsen af dig”

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Sternberg og hans forfatterskab.

Om Forfatterstafet

Forfatterstafetten er dybdegående interviews om nogle af tidens rigtig gode bøger fra danske forfattere.

Stafetten kører nu på femte sæson, og tidligere har vi mødt forfattere som Gry Jexen, Maren Uthaug, Thomas Korsgaard, Jesper Stein, Knud Romer og mange, mange flere. 

Denne sæson skal vi blandt andre stifte bekendskab med Friða Ísberg, Kamilla Hega Holst, Karolina Ramqvist, Joakim Garff og Kenneth Bøgh Andersen.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Foto: Ib Helles Olesen / Forfatterweb