Brug biblioteket hjemmefra

Biblioteket har masser af tilbud, du kan benytte hjemmefra i lukkeperioden. Prøv for eksempel lydbøger, magasiner, e-bøger og film.

Lyt og læs på din mobil eller tablet

Stine Askovs prisnominerede roman "Katalog over katastrofer", Manu Sareens børnebøger om "Iqbal Farooq" eller biografien om "Min kinesiske farmor" af Lars Saabye Christensen. Det er eksempler på bøger, som borgere i Holstebro kommune kvit og frit kan hente ned som lydbog eller e-bog fra eReolen.dk eller eReolens app. Med mere end 50.000 titler er der noget for enhver smag, hvad enten man er til nordiske forfattere, humor, gys eller bare vil læse eller lytte til en bog, man aldrig har hørt om før.
Har man børn, kan man vise dem eReolen Go, hvor der er bøger for børn i alle aldre.
 

Magasiner og blade fra hele verden

Hvis man også gerne læser aviser eller magasiner, har bibliotekerne et enestående tilbud: RBdigital.
Det er en samling især engelsksprogede magasiner og tidsskrifter fra hele verden. Men der er også en håndfuld danske magasiner, bl.a. "Vi unge", "Spis Bedre", og "Antik & Auktion". Man kan hente læsestof om stort set alle emner: videnskab, mad, sport, hobby, nyheder, mode, psykologi, børn og meget, meget mere. 
For eksempel er "Newsweek" og "Elle" populære.
Vil man hellere læse aviser kan man gå ind på PressReader. Her ligger over 7000 udenlandske aviser og tidsskrifter på 60 sprog!

Se en god film

Fik du aldrig set det prisvindende drama "De forbandede år" med Jesper Christensen, eller den hyggelige og sjove svenske komedie "Britt-Marie var her" giver biblioteket dig også mulighed for det.
Filmstriben.dk ligger danske og udenlandske kvalitetsfilm, som er lige til at streame. "Hodja fra Pjort" og "Dyrene i Hakkebakkeskoven" er nogle af de mest sete børnefilm på Filmstriben.

Studerende?

Studerende kan stadig hente information via bibliotekets netbaser. Du finder dem alle i Netbiblioteket.


Sådan kommer du i gang med at låne digitalt

eReolen

•    Download app’en eReolen
•    Brug din tablet eller smartphone
•    Log ind med dit personnummer og de fire cifre, du normalt bruger, når du låner bøger
•    Vælg Holstebro Kommune
Du kan låne 2 e-bøger og 2 netlydbøger pr. måned.
Selv om du har brugt dine lån, kan du stadig låne, da du på eReolen også finder et bredt udvalg af titler, der altid kan lånes, og som derfor ikke er begrænset af de øvrige låneregler.
Titlerne kaldes ”Ekstra lån” og er synlige med en blå markering/ prik.

Læs mere om eReolen her.

eReolen Go

Download appen eReolen Go. Mange skolebørn kan logge sig ind med UNI-Login.

RB Digital og PressReader

Læs mere om RBdigital her.

Læs mere om PressReader her

Filmstriben

Gå ind på filmstriben.dk. Log dig ind med dit bibliotekslogin og vælg Holstebro som bibliotek. Du kan hver måned se 4 film.

Qello Concerts by Stingray

Qello Concerts tilbyder online adgang til mere end 1500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer. Læs mere om Qello her

 

Ny låner:
Hvis du ikke i forvejen er låner på Holstebro Biblioteker, kan du oprette dig selv med dit Nem ID. 
Læs hvordan her.

""
Tags