Brug biblioteket hjemmefra

Biblioteket har masser af tilbud, du kan benytte dig af i lukkeperioden. Prøv for eksempel lydbøger, magasiner, e-bøger og film.

Lyt til en bog eller læs en på din tablet

Dy Plambechs prisvindende roman Til min søster, Camilla Läckbergs krimiserie eller en biografi om Åke Hareide. Det er eksempler på bøger, som borgere i Holstebro kommune kvit og frit kan hente ned som lydbog eller e-bog fra eReolen.dk eller eReolens app. Med mere end 50.000 titler er der noget for enhver smag, hvad enten man er til nordiske forfattere, humor, gys eller bare vil læse eller lytte til en bog, man aldrig har hørt om før. Har man børn, kan man vise dem eReolen Go, hvor der er bøger for børn i alle aldre.

Magasiner og blade fra hele verden

Hvis man også gerne læser aviser eller magasiner, har bibliotekerne et enestående tilbud. På bibliotekets hjemmeside, holstebrobibliotek.dk, kan man finde RBdigital. Det er en samling især engelsksprogede magasiner og tidsskrifter fra hele verden. Men der er også en håndfuld danske magaziner, bl.a. Spis Bedre, Haven og Antik & Auktion. Man kan hente læsestof om stort set alle emner: videnskab, mad, sport, hobby, nyheder, mode, psykologi, børn og meget, meget mere.  For eksempel er Newsweek og Elle populære.
Vil man hellere læse aviser kan man gå ind på PressReader via holstebrobibliotek.dk. Her ligger over 7000 udenlandske aviser og tidsskrifter på 60 sprog!

Se en god film

Fik du aldrig set de prisvindende film The Square med Claes Bang og den skæve svenske Grænse giver biblioteket dig også mulghed for det. På Filmstriben.dk ligger danske og udenlandske kvalitetsfilm, som er lige til at streame. Hodja for Pjort og Dyrene i Hakkebakkeskoven er nogle af de mest sete børnefilm på Filmstriben.

Studerende?

Studerende kan stadig hente information via bibliotekets netbaser. Du finder dem alle i Netbiblioteket.


Sådan kommer du i gang med at låne digitalt

eReolen

•    Download app’en eReolen
•    Brug din tablet eller smartphone
•    Log ind med dit personnummer og de fire cifre, du normalt bruger, når du låner bøger
•    Vælg Holstebro Kommune
Du kan låne 2 e-bøger og 2 netlydbøger pr. måned.
Selv om du har brugt dine lån, kan du stadig låne, da du på eReolen også finder et bredt udvalg af titler, der altid kan lånes, og som derfor ikke er begrænset af de øvrige låneregler.
Titlerne kaldes ”Ekstra lån” og er synlige med en blå markering/ prik.

Læs mere om eReolen her.

eReolen Go

Download appen eReolen Go. Mange skolebørn kan logge sig ind med UNI-Login.

RB Digital og Press Reader

Læs mere om RBdigital her.

Læs mere om PressReader her

Filmstriben

Gå ind på filmstriben.dk. Log dig ind med dit bibliotekslogin og vælg Holstebro som bibliotek. Du kan hver måned se 4 film.

Ny låner:
Hvis du ikke i forvejen er låner på Holstebro Biblioteker, kan du oprette dig selv med dit Nem ID. 
Læs hvordan her.

Tags