Taget på Holstebro Bibliotek er ved at blive istandsat

Det er hverken rotter eller mus der pusler på loftet

Det du kan høre er håndværkere, der er ved at istandsætte bibliotekets tag.

Holstebro Bibliotek er ved at få lavet nyt tag, fordi det længe har været utæt.
Det betyder bl.a. at når du henter en reservering, har reserveringsreolen fået en ny midlertidig plads.
Der kan også være litteratur, film, musik mm. som ikke er tilgængeligt i øjeblikket, men spørg personalet, hvis du er i tvivl om noget.
Der kan forekomme støj og støv, mens arbejdet står på. Vi beklager eventuelle gener.

Personalet har flyttet lidt rundt på tingene, og vil løbende komme til at flytte rundt, for at give plads til en lift der skal kunne køre hele vejen rundt i kanten langs væggene, når vinduerne i taget bliver skiftet. Det er noget der kommer til at ske i etaper.

Vi vil gerne, at du som bruger og låner respektere afspærringerne, da det er af sikkerhedshensyn de er sat op.

Venlig hilsen personalet.