Nyt sæsonprogram fra Holstebro Biblioteker er på gaden

Udforsk bibliotekets nye sæsonprogram - her er der er alt fra forfatterforedrag, tv-stjerner, saftige fortællinger til jazzmusik.

Frem med kalenderen - og sæt kryds ved sæsonens mange arrangementer og kulturtilbud fra dit lokale bibliotek – vi byder på noget for enhver smag. 

”I dette efterår er der mange kendte navne på programmet, som vi glæder os til at præsentere på Holstebro Bibliotek.” fortæller bibliotekets arrangementskoordinator Mette Holmegaard. 
”Vi får blandt andet besøg af den farveglade stikkedesigner Lærke Bagger og Jakob Stegelmann, ham kender de fleste fra tv-programmet ’Troldspejlet’.

Sammen med Holstebro Kunstmuseum laver vi et nyt samarbejde med fokus på kunst og litteratur. Her gæster den kendte forfatter Hanne-Vibeke Holst biblioteket, hvor hun fortæller om sin bog ’Kriger uden maske’, som handler om kunstneren Sonja Ferlov Mancoba.
Allerede ugen efter er der omvisning på Holstebro Kunstmuseum, som udstiller værker af kunstneren.”

Der bliver også muligheden for at møde forfatteren Lone Theils – og deltage i en forfattersamtale med den opkommende forfatterstjerne Ditte Holm Bro. Kom tæt på skuespilleren og musikeren Morten Hemmingsen fra 'Badehotellet', der vil dele anekdoter og synge populære danske sange fra tv-serien.

Jazz Nights, teater for børn - og Holstebro Byjubilæum

Holstebro Biblioteker laver som altid arrangementer med forskellige aktører og samarbejdspartnere. Her kan nævnes Dansk Talentakademi, Jazz Night Festival, Holstebro Folkeuniversitet, Holstebro Kommune, Holstebro Kunstmuseum, LOF Holstebro-Struer-Lemvig, Nordisk Teaterlaboratorium med flere.  Samarbejdet med Holstebro Byjubilæum 750 år og biblioteket er ligeledes i fokus, hvor vi arbejder med kulturelle fællesskaber og kulturtilbud til den store byfest. 

Café-aktiviteter og hverdagstilbud for alle

Udover arrangementer og kulturtilbud er der altid aktivitet på biblioteket, det sker i form af Baby-Café, Bog-Café, IT-Café, Repair-Café, Strikke-Café, kurser med digitalt selvforsvar, filmvisning - og ikke mindst en lang række af børnevenlige tilbud med kreativt indhold og underholdning til små og store børn. 

Sæsonprogrammet kan hentes på de lokale biblioteker - eller lige her.